Αρχική Σελίδα

Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Καθιερωμένη το 2008, η Co. εξαρτημάτων BeautyCreative, που περιορίζεται είναι κατασκευαστής και εξαγωγέας του ασημιού μόδας, του ορείχαλκου και του κοσμήματος ανοξείδωτου με περισσότερο από την εμπειρία εργοστασίων 10 ετών που βρίσκεται σε Dongguan, Κίνα.

Έχουμε το εργοστάσιο επεξεργασίας κοσμήματός μας με τον προηγμένο εξοπλισμό, τους καλά εκπαιδευμένους και πεπειραμένους τεχνικούς, την προηγμένη επεξεργασία tehniques και ένα καθιερωμένο σύστημα διαχείρισης για να εξετάσουμε τα επαγγελματικές σχέδια και την επεξεργασία του ασημιού 925 και των διακοσμήσεων ορείχαλκου συμπεριλαμβανομένων των συνηθισμένων ασημένιων σειρών και των πολύτιμων τοποθετήσεων πετρών, όπως οι πέτρες zircon και οι ημιπολύτιμες πέτρες. Η σειρά του προϊόντος μας είναι ευρεία συμπεριλαμβανομένων των περιδεραίων, των κρεμαστών κοσμημάτων, των σκουλαρικιών, των δαχτυλιδιών, των βραχιολιών, κ.λπ.

 

Με τους επαγγελματικούς σχεδιαστές, ανώτερο τεχνικό προσωπικό και ισχυρές γραμμές παραγωγής, εμείς exprot το προϊόν μας παγκοσμίως: Ο Βορράς και Νότια Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή, κ.λπ. Μπορούμε επίσης να αναπτύξουμε το προϊόν στην άριστη ποιότητα βασισμένη στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών (φωτογραφίες ή δείγματα). Εν τούτοις η μόδα αλλάζει, πολύ γρήγορος, αλλά είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε την ομορφιά και τη μόδα με σας από κοινού.

 

Προσκαλούμε ειλικρινά την εκτιμημένη επιχείρησή σας για να είμαστε οι συνεργάτες μας για την εταιρική επιτυχή επιχείρηση αφιερωνόμαστε πάντα για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα με την καλύτερη υπηρεσία, τα καλύτερα προϊόντα, και το πιο σημαντικό τις καλύτερες τιμές.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Καθιερωμένη το 2008, η Co. εξαρτημάτων BeautyCreative, που περιορίζεται είναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές και τους εξαγωγείς του ασημιού μόδας, του ορείχαλκου και του κοσμήματος ανοξείδωτου με περισσότερο από την εμπειρία εργοστασίων 10 ετών.

Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : COEM & ODM

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 500000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 90% - 100%